JOCURI HULK - JOCURI HULK 2012 - jocuri-jetix.com

Inregistreaza-te in site! CHAT COPII 1 Jucatori 251 Jocuri
Membri Loiali
Username:

Password:

 Remember me
Mai ai 1000 de jocuri de jucat pana sa te inregistrezi

Jocuri copii gratis

Hulk cauta numereHulk cauta numere
Jucat gratis de 3979 ori
Votat:
Hulk DistrugatorulHulk Distrugatorul
Jucat gratis de 1813 ori
Votat:
Hulk cu camioaneHulk cu camioane
Jucat gratis de 1502 ori
Votat:
Puzzle cu hulkPuzzle cu hulk
Jucat gratis de 1375 ori
Votat:
Hulk gladiatorHulk gladiator
Jucat gratis de 1332 ori
Votat:

Jocuri noi online

Puzzle cu hulkPuzzle cu hulk
Jucat online de 1375 ori
Votat:
Hulk puzzleHulk puzzle
Jucat online de 841 ori
Votat:
Hulk cu ATVHulk cu ATV
Jucat online de 1136 ori
Votat:
Hulk si tancuriHulk si tancuri
Jucat online de 903 ori
Votat:
Hulk cu camioaneHulk cu camioane
Jucat online de 1502 ori
Votat:
Sitemap
Links
JOCURI Noi si Online jocuri

Jocuri Hulk

Hulk cauta numere hulk cauta numere
Jocuri cu hulk si doctor cauta numerele de pe spatele lui hulk sau din toata poza si apasa click pe ele trecand la urmatoarele levele care vor fi din ce in ce mai grele si mai sofisticate.
(Jucat de 3,979 ori)
Hulk cu ATV hulk cu atv
Julk este tare haios atunci cand se plimba pe acest superb atv.El are de parcurs o distanta mare in mai multe nivele.Vei feri acele obstacole si vei conduce ca un profesor de atv.

(Jucat de 1,136 ori)
Hulk cu camioane hulk cu camioane
Jocuri cu hulk si camioane de distrus.El va distruge toate masinile din acest joc pentru a primi punctaj.Nervii lui hulk va provoca un dezastru pentru ca aceasta este nervos si vrea sa distruga toate masinile.

(Jucat de 1,502 ori)
Hulk Distrugatorul hulk distrugatorul
Jocuri cu hulk distrugatorul pe jetix.Acest om verde are o sarcina grea de a distruge cladirile mari din oras care nu mai sunt date in folosinta.Dar armata nu il va lasa folosind bombele si armele pentru ca hulk sa fie distrus.Fii mai rapid pentru a termina acele runde si distruge cladiri.

(Jucat de 1,813 ori)
Hulk gladiator hulk gladiator
Hulk face parte din gladiatorii care au fost capturati pentru a se lupta intr-un ring.Vei intalni diferiti extraterestri care sunt in acest ring nimicindui pentru supravietuirea din ring.

(Jucat de 1,332 ori)
Hulk puzzle hulk puzzle
Jocuri cu hulk puzzle pentru copii.In cadrul acestor jocuri de pe jetix ai la dispozitie jocuri cu marele hulk si eroul Thor un rege antic care acesti doi luptatori se vor lupta pentru suprematie.E nevoie de rezolvarea acestui puzzle pentru ca hulk sa castige batalia.

(Jucat de 841 ori)
Hulk si tancuri hulk si tancuri
Oare cat de departe poate arunca hulk un tanc?Poti afla doar daca te joci si arunci tancurile la distante lungi pentru a vedea puterea exacta pe care hulk o are.Te joci jocuri cu hulk si il vei ajuta in misiunile lui.

(Jucat de 903 ori)
Puzzle cu hulk puzzle cu hulk
Te joci jocuri cu puzzle si hulk in cadrul desenelor animate.Celebrul hulk are o pardida de box pe care cu siguranta o va castiga fiind unul din cele mai mari si puternici mutanti de pe pamant.Pentru ca meciul sa inceapa vei termina acel puzzle pentru a da drumu la joc.

(Jucat de 1,375 ori)
Prieteni: Jocuri cu Tom si Jerry | Jocuri masini | Jocuri online | Jocuri cu masini | Jocuri colorat | Copyright © 2009 - 2012 Jocuri Jetix - jocuri cu personaje din desene animate. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.